tisdag 15 juni 2010

Hjärnskakning och Bebis sparkar..

För att börja berätta om något mindre roligt så fick vi åka till akuten igår kväll med våran lilla skrutta då vi misstänkte hon fått hjärnskakning. Tidigare under dagen ramlade hon från soffan och slog i huvudet men verkade som det gick bra då hon lekte vidare nästan direkt. Sen några timmar senare blev hon gnällig och somnade redan kl halv 6 på kvällen. Sen vaknade hon några timmar senare med feber och kräktes, och klagade att hon hade ont i huvudet. Så då ringde vi jourmottagningen och dom rådde oss att åka in direkt. På akuten träffade vi jätte trevliga sköterskor och läkare som tog hand om våran lilla sessa, fast Madicken var inge vidare förtjust i dom. Men dom sa att det var nog bara en lättare hjärnskakning så vi skulle hem och vila och försöka få henne att vara så still som möjligt. Så idag har vi inköpt lite nya barnfilmer så det blir massa film mys i soffan idag =). Usch inge roligt när man ser sin lilla älskling må dåligt =/ men hon verkar må bättre idag iaf.
Bebis Sparkar =)
Och nu till lite roligare händelser.. Har börjat kännt av bebben i magen nu =) känner av den varje dag. Så mysigt!! Börjar bli nyfiken vad det är för en liten krabat inne magen =)

4 kommentarer:

grodan bolls blogg sa...

Vilken vecka är du i nu?

maja sa...

jag är i vecka 18 nu =) som jag tror iaf. Ska på rutin ul nästa vecka så då får vi se mer exakt =)

grodan bolls blogg sa...

Åh vad mysigt =) Ska ni ta reda på vad det är för en filur, eller spar ni den överraskningen?

maja sa...

nej vi tar reda på vad det är för en filur.. =) vi är alldeles för nyfikna för att kunna hålla oss från att ta reda på det ;)